VacuWasch - ny skånsom måde at vaske kvalitets sejl og presenninger på.

Hvor andre bruger børster eller skrubber anvender VacuWash en skånsom vakuum-indsugning af rensemidler.

Hvis du er træt af at se på dine sejl og presenninger, fordi der er mug og andre områder med snavs, - og rigtigt godt kunne tænke dig, at se dem pæne og rene, næsten som da de var nye. Ja, - så har du muligheden fordi vi hos Schultz Sejlmageri introducerer VacuWash.

Så nu er der rent faktisk en mulighed for, at du kan give dine sejl et andet liv, ikke faconmæssigt men på udseendet – og det betyder jo en del. Lykken er at kunne sætte sine sejl og det hele ser veltrimmet ud.

 

Vasken kan kun tilbydes i vinterhalvåret, så husk at få afleveret inden 15. december, hvis du vil have dit sejl klar til starten af den nye sæson.

 

VacuWash rengør sejl og presenninger ved hjælp af vakuum.
 

VacuWash er markedets førende vaske teknologi til rengøring af såvel vævet som lamineret materiale. Hvor andre bruger mekaniske virkemidler såsom børster eller

skrubber anvender VacuWash en skånsom metode baseret på vakuum indsugning af rensemidler. Denne metode sikrer at sejlet ikke alene rengøres på begge sider, men også duglagene inde i forstærkninger etc. rengøres. Samtidig er metoden meget miljø rigtig, fordi rensevæsken føres tilbage i en beholder og genbruges igen og igen. Der sker altså ikke noget udskylning af rensemiddel fra processen.

 

Hvis du efter en VacuWash giver dit sejl en overfladebehandling – SailKote Plus – sikrer du at sejler bevarer sin modstandsdygtighed mod fremtidig mug og snavs. Lidt som en bil får en voksbehandling efter en vask, hvis man vil rigtig god ved sin lak.

 

Hvis du synes at dit sejl kunne trænge til en rengøring, så tag en snak med Schultz Sejlmageri – Vi følger med spænding Vacu Wash og kan rådgive dig bedst muligt med behandlingsomfang og pris. Metoden er gennemprøvet og har gået sin sejrsgang i Amerika igennem mange år. 

  


VacuWash er løsningen, hvis du har et nyere sejl, der er blevet jordslået.

 

Helt nyt bliver det aldrig, men næsten.....
  

 

  

 

 

Priser 

Send en forespørgsel eller ring til Schultz Sejlmageri, hvis du ønsker pris på sejlvask og efterbehandling.

Som udgangspunkt skal der være tale om et nyere eller kostbart sejl for at det er rentabelt at ofre en vask. Mange kunder med mindre både udstyret med dacronsejl vælger at gøre det selv. Link til: Gør det selv

Spørg altid efter en pris på et nyt HydeSails sejl med optimal facon, og sammenlign prisen med vask.

 

Schultz Sejlmageri • Hesselly 8 • Industri Nord 2 • 6000 Kolding • tlf. 76 32 12 00 • info@schultz-kalecher.dk