Sy selv

Vil du spare penge eller har du bare lyst til at fremstille din kaleche eller andet produkt selv, kan du købe alle materialer og få vejledning hos Schultz. 

Måske sømanden skal læse Ingeborgs historie, om hvordan hendes BERNINA symaskine tyggede sig igennem, inden han sætter konen til at sy kalechen. Vi har hos Schultz set mange dygtige konfektionssyersker, få grå hår på hovedet når manden har lokket hende til at sy garderoben til båden. Vi har også set mange imponerende resultater blandt gør det selv håndværkere, Ingeborg er en af dem. Men husk det skal også passe, når det er færdigt. 


Sådan kommer du igang

Inden du begynder at skære i de dyre materialer, råder vi dig til at gennemse videolink her på siden, eller kontakte Schultz. Vi giver dig gerne et par staldtips, så du kommer godt igang.

 

Hvis det går galt,

og du får problemer med symaskinen, konen eller du finder ud af at det ikke er dig at sy selv, tager du bare dine materialer med til Schultz og vi hjælper dig videre. Måske skal du have et par låse eller ringe slået i, og du mangler værktøjet. Schultz hjælper dig.

 

 En kraftig symaskine er nødvendig.


Det kræver sin bordplads, når mønstret skal lægges op.

Schultz Sejlmageri • Hesselly 8 • Industri Nord 2 • 6000 Kolding • tlf. 76 32 12 00 • info@schultz-kalecher.dk