Priser

Hos Schultz får privatpersoner, som hovedregel en pris, inden vi går igang med en opgave. Vi kan selvfølgelig ikke forudsige alt, hvorfor vi på enkelte typer opgaver kun kan anslå et prisleje. Overskrides prislejet standses arbejdet, og vi kontakter kunden. Få altid en ordrebekræftelse, og kontroller at det aftalte er nedskrevet.

 

Forskellige priser på samme opgave 

Køb af ny kaleche og sejl er en tillidssag. De mange forskellige priser på markedet skyldes i høj grad forskellen i kvalitet og service, eller om varen kan standardproduceres og syes hos vores partnere i Østeuropa eller Asien. Husk at ærgrelsen over dårlig kvalitet og service huskes længere end glæden ved lav pris!!

 

Schultz Kalecher med 2 års garanti er valgt af førende værfter.  (se referencer) 

 

Depositum

Umiddelbart før en specialordre bliver igangsat, opkræves som regel et depositum på 40 - 50 % af forventet pris. Det er desværre blevet nødvendigt, efter at enkelte privatkunder er løbet fra igangværende ordrer.

   

Betaling som privatkunde

Privatkunder kommer i mange tilfælde først tilbage efter en årrække, når de skal have udskiftet, eller har købt anden båd. Vi registrerer derfor som hovedregel ikke privatkunder, ligesom kreditvurdering ikke finder sted. Betalingsmåden aftales ved orderafgivelse. 

Betaling se betingelser pkt. 5

 

Vi tager ikke Dankort 

Vi bekræfter ordren, og kontakter dig ved færdigmelding, med beløb og betalings id /kontonummer til bankoverførsel. Ved modtagelsen af betalingen sender vi varen. Du kan selvfølgelig også afhente og betale kontant eller via MobilePay. 

Husk vi giver 2 års garanti. Se betingelser pkt. 10 og 11     

 

OBS: Den 01. juli 2021 trådte en ny grænse i kraft for kontante betalinger. Det betyder, at vi som virksomhed ikke må modtage 20.000 kr. eller mere i kontanter i forbindelse med et salg, hvad enten betalingen sker på én gang eller som flere betalinger, der er eller ser ud til at være indbydes forbundet.  

Tidligere var kontantloftet på 50.000 kr., men for at undgå hvidvask er dette beløb nu ændret af Folketinget. Overtrædes kontantforbuddet, får vi som udgangspunkt en bøde på 25 pct. af det beløb, vi modtager over 20.000 kr., dog mindst 10.000 kroner. - Derfor modtager vi ikke over 19.999 kr. kontant.  


Betaling som firmakunde

Som udgangspunkt er al betaling kontant, og levering ab fabrik. Ved løbende levering kan kredittid op til 30 dage aftales. 

 

Meromsætningsafgift -- MOMS 

Danske og EU privatkunder:

Priser til private er som hovedregel inkl. moms. 25 %

 

Tyske kunder:

Priser til privatkunder bosat i tyskland er ved forsendelse inkl. 19% MwSt.

 

Industri og erhvervskunder, private Grønland og ikke EU kunder:

Priser til kunder bosat på Grønland og udenfor EU er excl. moms.

Priser til industri og erhvervskunder og forhandlere er excl. moms.

Schultz Sejlmageri • Hesselly 8 • Industri Nord 2 • 6000 Kolding • tlf. 76 32 12 00 • info@schultz-kalecher.dk